Blijdorp heeft nu een Kinderboekenwinkel!!Kinderboekwinkel De Geheime Tuin

By augustus 18, 2019Nieuws

Wij ontvingen het volgende persbericht:

12 augustus 2019, Rotterdam

 Voor een goed en persoonlijk advies over de beste kinderboeken kun je vanaf  13 augustus terecht bij de nieuwe Rotterdamse Kinderboekwinkel De Geheime Tuin.

Kinderboekenspecialist Peggy Mulder heeft haar eigen winkel geopend in de Rotterdamse wijk Blijdorp. Liefhebbers van de mooiste prentenboeken, de beste jeugdliteratuur en de leukste spulletjes kunnen hun hart ophalen in deze gezellige boekhandel aan de Stadhoudersweg. Achter in de winkel is een speciale ruimte ingericht met leuke en betaalbare brocante.

Een winkel als De Geheime Tuin is zeer welkom in onze wijk,” zegt Peggy. “Er is simpelweg geen andere plek in de buurt waar zowel kinderen, grootouders, ooms & tantes als jonge gezinnen terechtkunnen om juist dát perfecte boek of juist dát ene speciale cadeau te vinden.”

Jonge gezinnen die het geboortekaartje van hun pasgeboren kindje komen langsbrengen, krijgen bovendien een mooi eerste prentenboek van Peggy cadeau. “Want ieder kind verdient het om op te groeien tussen mooie boeken!” Ga binnenkort dus zeker eens een kijkje nemen bij deze bijzondere winkel.

De naam van de winkel is gebaseerd op het prachtige jeugdboek De geheime tuin uit 1911, geschreven door Frances Hodgson Burnett. Van deze klassieker verscheen onlangs nog een nieuwe editie in een mooie vertaling van Imme Dros.

Contactgegevens:

Kinderboekwinkel De Geheime Tuin. Stadhoudersweg 87d, 3039 EB Rotterdam. Openingstijden: dinsdag tot vrijdag 8.30 – 17:30 en zaterdag 9:30 – 17:00. Peggy Mulder is bereikbaar via 0640378556, peggy122@xs4all.nl en Instagram .

 

Leave a Reply