Wijkagenten

Wijkagent-menno-tibout

Hallo, ik ben Menno Tibout en per 1 januari 2016 uw wijkagent van Blijdorp Noord en de Blijdorpsepolder (inclusief Roel Langerakpark.)
Hiervoor ben ik 23 jaar lang de wijkagent geweest van Oud Crooswijk.
Als het goed is zult u mij regelmatig op de fiets in mijn mooie nieuwe wijk zien rijden.
Ik ben te bereiken via het telefoonnummer 0900-8844.

Wijakgent-henriete-van-wengerden

Even voorstellen…mijn naam is Henriëtte van Wengerden. Sinds 2000 ben ik werkzaam bij de politie Rotterdam-Rijnmond en sinds 2008 als wijkagent van Blijdorp-Zuid.
Door de wijk loopt een groene ader, de Statensingel, waar in zomer en winter door omwonende van wordt genoten. In de wijk is een basisschool gelegen.
Met vijf middelbare scholen die in de wijk gelegen zijn, lopen er altijd jongeren door de wijk.
In de veelal prachtige portiekwoningen wonen veel jonge starters en gezinnen met kinderen.
De oudere bewoners zijn ook goed vertegenwoordigd door de drie woonlocaties die er voor deze groep zijn. Met enkele leuke winkelstraten en een winkelplein is de middenstand op loopafstand. Voor de actieve sporters is er een groot atletiekveld gelegen.
Al met al een diverse wijk waar het goed wonen is. Als wijkagent hoor ik graag van u, als er zaken zijn die u opvallen of die verbeterd kunnen worden.
Mede door uw oplettendheid en informatie, kunnen we de veiligheid en leefbaarheid in de wijk waarborgen.

Contactgegevens wijkagenten

Klik op onderstaande naam van de wijkagent, u wordt automatisch doorgelinkt naar het contactformulier mijn wijkagent. U kunt een bericht sturen aan uw wijkagent. Wilt u direct een antwoord en kan uw vraag ook door een andere politiemedewerker beantwoord worden? Belt u dan met 0900 – 8844.

Wijkagenten

Menno Tibout Werkgebied Noord: Blijdorp-Noord, Vroesenpark, Diergaarde
Henriëtte van Wengerden WerkgebiedNoord: Blijdorp-Zuid
De website van het politiekorps Rotterdam-Rijnmond is vanaf 1 november 2012 opgenomen in deze nieuwe site van de landelijke politie. Pas dit aan in uw favorieten. Zoekt u informatie en nieuws uit uw omgeving? Bekijk hier het laatste nieuws.