Wijkwinkel

Bewonersorganisatie Blijdorp is gevestigd aan de Statenweg 102-A (tussen de kaasboer en de groenteboer) bij metrostation Blijdorp.

In de de wijkwinkel van de Bewonersorganisatie Blijdorp kunnen bewoners terecht met vragen over algemene voorzieningen, activiteiten en ontwikkelingen in de wijk. De gastvrouwen en -heren (vrijwilligers) staan voor u klaar om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. U vindt er ook allerlei foldermateriaal. De wijkwinkel is er voor alle bewoners. Heeft u iets te melden, of ergert u zich over zaken in de wijk of komt u graag langs voor een praatje of krant te lezen. De gastvrouwen en -heren ontvangen u met plezier.

Bewoners of groepen bewoners wordt de gelegenheid geboden om – onder bepaalde voorwaarden – gebruik te maken van de buurtwinkel om eigen initiatieven te ontplooien. Zo kunnen hier na afspraak met de secretaris vergaderingen worden gehouden en cursussen worden gegeven. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier.

Openbaar vervoer
Blijdorp is een metrostation aan de metrolijn E van RandstadRail en Rotterdamse metro. Het station ligt in de gelijknamige Rotterdamse wijk Blijdorp, aan de Statenweg. Sinds 11 december 2011 is station Slinge het eindpunt van metrolijn E uit Den Haag Centraal. Bus 33 stopt op de Statenweg hoek Stadhoudersweg. In de wijk is het betaald parkeren.

Openingstijden wijkwinkel
Maandag GESLOTEN
Dinsdag 12:00 uur – 19.30 uur
Woensdag 13:00 uur – 16:00 uur
Donderdag 08:00 uur – 16:00 uur
Vrijdag GESLOTEN